ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Brat Pitt: Μετά τη Jolie, το 'ριξε στη... γλυπτική

Πού παρουσίασε τα πρώτα του έργα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, sex symbol, οινοποιός, τώρα και.. γλύπτης! Μπορεί άνετα ο διάσημος Brad Pitt να προσθέσει άλλο ένα τίτλο στο μεγάλο βιογραφικό του. Μπορεί πλέον να προσθέσει και την ιδιότητα του γλύπτη στο εντυπωσιακό βιογραφικό του..

Ο Brad Pitt ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες αμέσως μετά το διαζύγιο του από την Jolie. Ο Αμερικανός συμμετέχει στην έκθεση με τίτλο: «Thomas Houseago’s WE with Nick Cave & Brad Pitt» που διοργανώνεται σε Μουσείο στο Τάμπερε της Φινλανδίας και περιλαμβάνει έργα κεραμικής και του Αυστραλού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Νικ Κέιβ, αλλά και του Βρετανού γλύπτη και ζωγράφου, Τόμας Χάουζεγκο.

Η φίλη του, deBranne Treu, έκανε τις σχετικές αναρτήσεις στα social media κατενθουσιασμένη.


Η συλλογή εννέα αντικειμένων του Βrad περιλαμβάνει μικρού μεγέθους γλυπτά και μεγάλων διαστάσεων δημιουργίες, μεταξύ άλλων ένα μπρούτζινο έργο, που απεικονίζει τον Χαν Σόλο από την κινηματογραφική σειρά «Star Wars» και ένα μικροσκοπικό σπίτι από φλοιό δέντρων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φιλοτέχνησε πολλά ξύλινα κηροπήγια «Candle Holders For Loved Ones», τα οποία όπως διευκρίνισε «δημιουργήθηκαν την περίοδο της Covid-19».

Εκτός από τις ταινίες που συμμετέχει, να αναφέρουμε ότι ασχολείται και με την οινοποιία, καθώς έχει στην ιδιοκτησία του τους αμπελώνες Miraval, τους οποίους μάλιστα μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie και βρίσκονται και σε δικαστικές διαμάχες για αυτούς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Viral  |  Κόσμος  |  Διεθνή  |  Brad Pitt

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση