ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Brad Pitt: Ποιους θεωρεί τους ομορφότερους άντρες στον κόσμο;

Και ποιαν από τις διάσημες πρώην του θαυμάζει;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στη Vogue έδωσε ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιους δύο θεωρεί τους ομορφότερους άντρες στον κόσμο, αλλά και ποιαν από τις διάσημες πρώην του θαυμάζει.

Αρχικά, ανέφερε πως για εκείνον οι πιο όμορφοι άντρες είναι ο Πολ Νιούμαν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ξέρετε στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά… η άμεση επιλογή είναι ο Πολ Νιούμαν. Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος».

Και συνέχισε αστειευόμενος: «Αν ήταν να ονομάσω κάποιον εν ζωή, πρέπει να ονομάσω τον Τζορτζ Κλούνεϊ, γιατί όχι; Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».

Στη συνέχεια ο 58χρονος ηθοποιός είπε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε κατά κάποιον τρόπο για τον ίδιο ''πηγή έμπνευσης'' και εξήγησε τον λόγο. Αυτή η γυναίκα είναι η Γκούινεθ Πάλτροου. Ο Μπραντ Πιτ είπε για εκείνη: «Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκούινεθ Πάλτροου. Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Πάντα το είχε αυτό μέσα της ως επιμελήτρια, και ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος γι’ αυτήν. Στην πραγματικότητα, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν μάλλον η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα… ίσως».

Αξίζει να αναφερθεί ότι μεταξύ άλλων ο σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε, επίσης, τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση