ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Beyoncé: Η «μάχη» με τη ψωρίαση

Όσα είπε η ίδια

Δέσποινα Άσπρου

Τη «μάχη» της με την ψωρίαση αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Essence της η Beyonce, όπου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο λανσάρισμα των προϊόντων της για μαλλιά.

«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι», δήλωσε η σταρ και έπειτα, αποκάλυψε: «Από το να περνάω την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας μου μέχρι τον πατέρα μου να εφαρμόζει λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μου για να θεραπεύσει την ψωρίαση μου – αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα».

«Οι συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις στα κομμωτήρια και τα κουρεία δημιουργούν μια αίσθηση κοινότητας για τους ανθρώπους που το βλέπουν ως ένα καταφύγιο από την καθημερινότητά τους. Γι’ αυτούς είναι ένα μέρος για να νιώσουν όμορφα και να ξεσπάσουν, να γελάσουν, να μοιραστούν μυστικά και να μεταδώσουν σοφία. Είναι η πιο σταθερή συγκέντρωση της κοινότητας που έχουμε. Είναι τόσο σημαντικό ότι είναι ένα καταφύγιο», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση