ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλισσα Καμίλα & Μπριζίτ Μακρόν: Έχουν το ίδιο γούστο και ιδού η απόδειξη

Το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας πραγματοποιεί το πρώτο επίσημο ταξίδι στη γειτονική χώρα μετά τη στέψη του Καρόλου Γ΄

Τριήµερη επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας στη Γαλλία, με στόχο την επίδειξη της προσέγγισης και της φιλίας μεταξύ των δύο κρατών.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ταξίδι του Κάρολου Γ' στη γειτονική χώρα μετά τη στέψη του, με τον ίδιο να έχει επισκεφθεί τη χώρα πάνω από 30 φορές μέχρι στιγμής, ενώ μιλά άπταιστα γαλλικά.

Ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/09) στη Γαλλία. συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, η οποία πόνταρε σε ένα ροζ σύνολο με την υπογραφή Fiona Clare Aldridge για την εμφάνισή της, σε αντίθεση με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, η οποία ''τίμησε'' τον αγαπημένο της οίκο μόδας, Louis Vuitton. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Το ίδιο βράδυ ο Πρόεδρος της Γαλλίας παρέθεσε μεγαλοπρεπές δείπνο στις Βερσαλλίες προς τιμή του βασιλικού ζευγαριού του Ηνωμένου Βασιλείου. Για την ιδιαίτερη βραδιά οι δύο κυρίες, η βασίλισσα Καμίλα και η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξαν φορέματα στους τόνους του midnight blue κερδίζοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση