ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Εμφανίστηκε χαμογελαστή σε διαδικτυακή συνάντηση

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την κηδεία του συζύγου της, Δούκα του Εδιμβούργου, Πρίγκιπα Φίλιππου πραγματοποίησε χθες η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μονάρχης, δέκα μέρες μετά το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της σύζυγο, πραγματοποίησε δύο διαδικτυακές συναντήσεις από το Κάστρο του Windsor, η μία με την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Λετονίας και η δεύτερη με την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Ακτής Ελεφαντοστού.

Όπως γράφτηκε στο σχόλιο που συνόδευε την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram: 

«Η Εξοχότητά της κα Ivita Burmistre έγινε δεκτή στο ακροατήριο και παρουσίασε τις Επιστολές ανάκλησης του προκατόχου της και τις δικές της Επιστολές Πιστοποίησης ως πρέσβης από τη Δημοκρατία της Λετονίας στο Δικαστήριο του Αγίου Ιακώβου.

Η Εξοχότητά της κυρία Sara Affoué Amani έγινε επίσης δεκτή στο κοινό από τη Βασίλισσα και παρουσίασε τις επιστολές ανάκλησης του προκατόχου της και τα δικά της γράμματα αξιοπιστίας ως πρέσβης από τη Δημοκρατία της Ακτής του Ελεφαντοστού στο Δικαστήριο του Αγίου Ιακώβου.

Η βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια ολοκλήρωσαν την επίσημη περίοδο πένθους τους την περασμένη Παρασκευή».

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που αναρτήθηκαν, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίζεται χαμογελαστή, διακριτικά βαμμένη, φορώντας τα κοσμήματά της, ενώ δε φοράει μαύρα.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση