ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Bασιλιάς Κάρολος: Θα δώσει τίτλους στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ υπό έναν όρο!

Ποιος είναι αυτός;

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Eλισάβετ και τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθούν να αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας ως Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ και Λίλιμπετ Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και συντάκτρια των Sunday Times, Roya Nikkhah η αναποφασιστικότητα «αυξάνει τις εντάσεις» ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και την οικογένεια του μικρότερου γιου του.

Οι νέοι τίτλοι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της οικογένειάς του ενημερώθηκαν αμέσως στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας. Μια βασιλική πηγή δήλωσε στους Times: «το γεγονός ότι [τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ] δεν έκαναν αυτές τις αλλαγές υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί να μην τα αλλάξουν όλα την ίδια στιγμή;».

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του τοκ σόου The Royal Beat, η βασιλική εμπειρογνώμονας Κέιτι Νίκολ δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι πρόθυμος να δώσει στα μικρότερα εγγόνια του τους τίτλους – αλλά «υπάρχει ένας όρος και αυτός είναι εμπιστοσύνη».


Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση