ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασιλιάς Κάρολος & Καμίλα: Κι όμως δεν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι

Αυτός είναι ο λόγος

Βασίλισσα της καρδιάς του κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι η Καμίλα, μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' το περασμένο Σάββατο (6/05).

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στη λαμπερή εκείνη ημέρα, με τα στιγμιότυπα και τα βίντεο να κάνουν το γύρο του κόσμου και εκατομμύρια ανθρώπους να παρακαλουθούν την όλη διαδικασία.

Η σχέση του βασιλικού ζεύγους στο πέρασμα των χρόνων έχει περάσει από πολλά κύματα και μπορεί οι δυό τους να φαίνονται αγαπημένοι, ωστόσο όπως έγινε γωνστό από διάφορα δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα οι δύο τους όχι απλά δεν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, άλλα ούτε καν στην ίδια κρεβατοκάμαρα!

Σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, ή άλλος είναι ο λόγος; Σύμφωνα, με ένα από τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα, ο λόγος που δεν κοιμούνται μαζί έχει να κάνει με την υγεία του Βασιλιά. Συγκεκριμένα, επειδή εκείνος ταλαιπωρείται από διάφορα προβλήματα στη μέση, το να κοιμάται με τη σύζυγό του, ίσως έχει αρνητικό αντίκτυπο, λόγω ενδεχόμενη λανθασμένης στάσης σώματος.

Ως εκ τούτου, το βασιλικό ζεύγος στο σπίτι τους έχουν τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων στα δύο κοιμάται ο καθένας τους χωριστά, ενώ μοιράζονται το τρίτο περιστασιακά. Ο Κάρολος φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του, αφού αυτό είναι κάτι, το οποίο έκανε και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση