ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Barbra Streisand: Εγκαταλείπει τη showbiz και αποκαλύπτει τον λόγο

«Θέλω να ζήσω!» λέει η ίδια

Την απόφασή της να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του θεάματος ανακοίνωσε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, τονίζοντας την επιθυμία της να «ζήσει τη ζωή».

Η 81χρονη πλέον τραγουδίστρια και ηθοποιός εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, ότι δεν κατάφερε να διασκεδάσει όσο ήθελε κατά τη διάρκεια της ζωής της και πως θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την οικογένειά της και ειδικά τα παιδιά της.

 

Αφορμή για την εξομολόγησή της στάθηκαν τα απομνημονεύματά της, με τίτλο «My name is Barbra», τα οποία κυκλοφορούν σήμερα, 7 Νοεμβρίου, έχοντας στο εξώφυλλο ένα στιγμιότυπο από την οσκαρική της ταινία «Ένα αστείο κορίτσι».

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δημοσιεύει πρώτη φορά λεπτομέρειες για τη ζωή της, την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Παρολ' αυτά, όπως είπε κατόπιν σχετικής ερώτησης που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, δε ήθελε να κάνει αναφορά στους διάσημους πρώην φίλους της. Όπως εξήγησε, αν ήταν στο χέρι της, θα τους είχε παραλείψει, όμως ο εκδότης της, τη συμβούλεψε ότι τέτοιου είδους λεπτομέρειες θα αυξήσουν τις πωλήσεις του βιβλίου.

Οι θαυμαστές της ανυπομονούν να διαβάσουν τα πάντα για τη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση