ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Avril Lavigne: Γυμνόστηθη την διέκοψε on stage!

Το βίντεο που έγινε viral!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε όταν η Αβρίλ Λαβίν βρισκόταν οn stage.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Juno 2023, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Έντμοντον του Καναδά, η 38χρονη σταρ ανέβηκε στη σκηνή του Rogers Place για να προλογίσει την εμφάνιση του AP Dhillon. Εκείνη την ώρα, μια γυμνόστηθη διαδηλώτρια ανέβηκε on stage και διέκοψε την τραγουδίστρια.

Η άγνωστη γυναίκα ανέβηκε στη σκηνή, δείχνοντας μηνύματα που ήταν γραμμένα στο στήθος της, μεταξύ των οποίων τα «Save the Greenbelt» και «Land Back». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανότατα αναφέρονται στα σχέδια της πολιτείας του Οντάριο για οικοδόμηση της πράσινης περιοχής γνωστής και ως «Greenbelt».

Στην αρχή, η Αβρίλ Λαβίν προσπάθησε να συνεχίσει το πρόγραμμα, αγνοώντας τη διαδηλώτρια. Στη συνέχεια, με αρκετή δόση χιούμορ και αμηχανίας ακούγεται να λέει: «Φύγε από δω. Φύγε από δω, σκ@@α» και δευτερόλεπτα μετά, ένας από τους άνδρες της ομάδας ασφαλείας ανεβαίνει στη σκηνή και απομακρύνει τη διαδηλώτρια..

Μετά το απρόοπτο συμβάν, η Αβρίλ Λαβίν βραβεύτηκε με το «Βραβείο TikTok» και στον ευχαριστήριο λόγο της αναφέρθηκε ξανά στο επεισόδιο λέγοντας: «Αν τολμήσει κανείς να με ξαναδιακόψει, θα βγει η Καναδή από μέσα μου και θα σας γ@@@@ω».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση