ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο: Αφαίρεσαν βραβείο από τον Ντε Νίρο επειδή είπε «κλόουν» τον Τραμπ

Ο Ντε Νίρο πάντως δεν τα… έβαψε μαύρα

Η επίθεση που έκανε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον Ντόναλντ Τραμπ, είχε… επιπτώσεις στον Αμερικανό ηθοποιό.

Η Εθνική Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Φορέων των ΗΠΑ (NAB Leadership Foundation), του αφαίρεσε βραβείο επειδή χαρακτήρισε «κλόουν» τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση.

Εκπρόσωπος της Ένωσης δήλωσε στο The Hill ότι η εκδήλωση απονομής των βραβείων (την ερχόμενη Τρίτη στην Ουάσιγκτον) είναι «περήφανα διακομματική», γι’ αυτό ο διάσημος ηθοποιός αποκλείστηκε από την διαδικασία.

«Αν και υποστηρίζουμε σθεναρά το δικαίωμα κάθε Αμερικανού να ασκεί την ελευθερία του λόγου και να συμμετέχει στην εμπλοκή του πολίτη, είναι σαφές ότι οι πρόσφατες δραστηριότητες υψηλού προφίλ του κ. Ντε Νίρο θα δημιουργήσουν απόσπαση της προσοχής από το φιλανθρωπικό έργο που ελπίζαμε να αναγνωρίσουμε. Για να διατηρηθεί η εστίαση στην υπηρεσία των βραβευθέντων, ο κ. Ντε Νίρο δεν θα παρευρίσκεται πλέον στην εκδήλωση» ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος. 

 

Ο Ντε Νίρο πάντως δεν τα… έβαψε μαύρα. Αντίθετα, εξέφρασε την εκτίμησή του στον οργανισμό.

«Υποστηρίζω το έργο του NAB Leadership Foundation και θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου και την ευγνωμοσύνη μου για όσα έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει το Ίδρυμα για το καλό όλων μας και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο καλό τους έργο», ανέφερε.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση