ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απειλεί η «κατάρα των Καρντάσιαν» τον Οντέλ Μπέκαμ;

Τα σχόλια που κάθε άλλο παρά αδιάφορα πέρασαν

Δέσποινα Άσπρου

Εδώ και λίγο καιρό οι φήμες που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να είναι σε σχέση με τον παίκτη του NFL, Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ, δεν έχουν τελειωμό, με πηγές από το περιβάλλον τους να δηλώνουν στην Page Six: «Κάνουν παρέα εδώ και ένα μικρό διάστημα. Έχουν πολλές κοινές γνωριμίες».

Την ίδια στιγμή, άτομο από το στενό περιβάλλον της τηλεπερσόνας, αποκάλυψε πως η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει καμία σοβαρή σχέση αυτό το διάστημα, όμως είναι ανοιχτή στο να βρει την αγάπη ξανά, αν συναντήσει το κατάλληλο άτομο.

Και ενώ τίποτα δεν έχει επιβαβαιωθεί μετά τις φήμες που θέλουν τον αθλητή, ο οποίος επίσης χώρισε προσφατα από τη σύντροφό του, Λόρεν Γουντ, με την οποία απέκτησαν έναν γιο τον Φεβρουάριο του 2022, να είναι μαζί με την σταρ, οι θαυμαστές του ξεκίνησαν να τον προειδοποιούν!

Συγκεκριμένα, οι φαν του παίκτη του NFL θέλοντας να τον προστατεύσει από την «κατάρα των Καρντάσιαν» θεωρούν καλύτερο να μη συνδεθεί καθόλου με την διάσημη οικογένεια, ενώ σε tweets τους του αναφέρουν παραδείγματα με άντρες που μπλέκτηκαν με την διάσημη οικογένεια και τελικά, καταστράφηκαν! Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά του Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Κρις Τζένερ και πλέον, δεν βρίσκεται στη ζωή, του Τράβις Σκοτ που έμπλεξε με την Κάιλι Τζένερ και η καριέρα του παραλίγο να καταστραφεί λόγω του AstroWorld, του Λαμάρ Όντομ που στο παρελθόν είχε σχέση με τηβ Κλόε Καρντάσιαν και παραλίγο να πεθάνει λόγω υπερβολικής δόσης, αλλά και του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βλέπει την καριέρα του να εξαφανίζεται.

 

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση