ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Angelina Jolie: «Ο Brad Pitt με χτύπησε κι επιτέθηκε λεκτικά σε ένα από τα παιδιά μας!»

Έγγραφα του FBI βγήκαν στη δημοσιότητα - Tο παρασκήνιο του καβγά που τους οδήγησε στον χωρισμό

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον άγριο καβγά μεταξύ της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ το 2016, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης με τα παιδιά τους, συνεχίζονται.

Με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός εις βάρος του FBI με το όνομα «Jane Doe», επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως τγης δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η οποία εξασφάλισε μερικά από τα νομικά έγγραφα της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού, ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε λεκτικά στη Τζολί εκείνη την ημέρα, λέγοντάς της πως «κατέστρεφε την οικογένειά τους», ενώ μίλησε επίσης προσβλητικά για ένα από τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρεται και σε έγγραφα, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν από το FBI: «Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ, δεν κακοποίησε σωματικά κανένα από τα παιδιά του, οπότε απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες».

Η Τζολί κατέθεσε επίσης ότι υπήρξε «ένταση» μεταξύ της ίδιας και του πρώην συζύγου της, προσθέτοντας ότι οι πράξεις του την έκαναν να αισθάνεται σαν «όμηρος». Καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης, ο Πιτ συμπεριφερόταν σαν «τέρας», σύμφωνα με την ηθοποιό, καθώς παραπονιόταν ασταμάτητα και ούρλιαζε στα παιδιά.

Είχε καταθέσει επίσης, πως ενώ η ίδια προσπαθούσε να ηρεμήσει από την ένταση και ήθελε να κοιμηθεί, εκείνος της πέταξε μπύρα. Αν και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, επιμένοντας συνεχώς να γίνουν νέες έρευνες, το FBI αποφάσισε να απαλλάξει τον ηθοποιό από όλες τις κατηγορίες.

Όταν ο φάκελος έκλεισε, η Τζολί ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες και δεν πήρε ποτέ. Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο προχώρησε σε αγωγή εις βάρος της υπηρεσίας.

Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ υποστηρίζουν στη DailyMail πως ο μόνος λόγος που έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση ήταν για να επιστήσει την προσοχή του Τύπου στις κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της και ως αποτέλεσμα, να αμαυρώσει την εικόνα του. Τόνισαν μάλιστα, πως η ηθοποιός δεν έχει στην κατοχή της ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται.

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση