ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Angelina Jolie: Μιλά για το διαζύγιο από τον Brad Pitt

«Έχουμε πολλές θεραπείες να κάνουμε...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Vogue παραχώρησε η Αντζελίνα Τζολί, πραγματοποιώντας και μια εντυπωσιακή φωτογράφηση.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ αποκαλύπτοντας ότι ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Όπως αρχικά ανέφερε: «Ήμουν 26, όταν έγινα μητέρα. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το να έχω παιδιά ήταν αυτό που με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε αρχικά η Αντζελίνα Τζολί και συνέχισε: «Νομίζω ότι πρόσφατα, θα είχα κάνει πίσω, με έναν πολύ σκοτεινό τρόπο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου και δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτερα από εμένα, γιατί "θέλω" να είναι».

Στη συνέχεια η Αντζελίνα Τζολί συμπλήρωσε: «Ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι, στα 48 μου. Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία. Έχουμε πολλές θεραπείες να κάνουμε, ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2016, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει 6 παιδιά τους Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σίλο, Βίβιεν και Νοξ. Το ζευγάρι λόγω των διαφορών του έχει βρεθεί στα δικαστήρια, δίνοντας συνεχώς τροφή για σχόλια στα gossip πηγαδάκια, με διάφορες λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση