ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν ζούσε η Νταϊάνα, δε θα ήταν θαυμάστρια της Μέγκαν Μαρκλ»

Τί αποκαλύπτει ο αγαπημένος φωτογράφος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας

Μια νέα μαρτυρία έρχεται στο φως. Σύμφωνα με τον βασιλικό φωτογράφο Τζον Σουάνελ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα ήταν θαυμάστρια της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο ειδικός ο οποίος έλαβε προσωπικά εντολή από την αξέχαστη πριγκίπισσα να τραβήξει τα κλασικά πορτρέτα της με τους γιους της, προβλέπει ότι η Νταϊάνα θα πίστευε ότι η νύφη της «έχει κάνει υποχείριό της τον πρίγκιπα Χάρι». Ισχυρίζεται μάλιστα ότι η Μαρκλ έχει μετατρέψει τον Χάρι σε «μαριονέτα».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν παντρεύτηκαν το 2018. Το ζευγάρι παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 σε μια υποτιθέμενη προσπάθεια να αποφύγουν τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και τις υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας.

Μπορεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα να ήταν μεγάλη fan του Σουάνελ, εκείνος δεν πιστεύει, ωστόσο, ότι η Lady D θα ήταν θαυμάστρια της Μαρκλ: «Δεν νομίζω ότι θα της άρεσε, γιατί θα πίστευε ότι είχε κλέψει τον γιο της», είπε ο επαγγελματίας στην Daily Mail στο Brown’s Hotel στο Mayfair. Και συνέχισε: «Ο Χάρι είναι σαν μαριονέτα στα χέρια της συζύγου του».

Μάλιστα, ο 75χρονος φωτογράφος είναι πεπεισμένος ότι η πρώην σταρ των Suits, ήταν αποφασισμένη να βρει έναν επιφανή άντρα. «Φαινομενικά είχε ένα πλάνο όταν ήρθε στην Αγγλία», ισχυρίζεται. «Ήταν μια ελάχιστα γνωστή ηθοποιός και της δόθηκε μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε, όπως όλοι. Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, αυτό είναι σίγουρο. Και πολύ χειριστική».

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση