ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Alec Baldwin: Θα κατηγορηθεί για φόνο για το δυστύχημα στα γυρίσματα ταινίας

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ''Western Rust'' έχασε τη ζωή της η 42χρονη κινηματογραφίστρια Χάλινα Χάτσινς

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας θα κατηγορηθεί ο  Άλεκ Μπάλντουιν για τον πυροβολισμό της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ''Western Rust''.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο Μπάλντουιν έκανε πρόβες μιας σκηνής της ταινίας, στο Νέο Μεξικό, τον Οκτώβριο του 2021 και την πυροβόλησε με όπλο.

Την Πέμπτη, η εισαγγελέας της Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, ανακοίνωσε σε δήλωσή της, ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του, αλλά και εναντίον της Χάνα Γκουτιέρεζ-Ριντ (''οπλοποιός'' της ταινίας) μέχρι τέλος του μήνα. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εισαγγελέας: «Ο ηθοποιός και παραγωγός Άλεκ Μπάλντουιν και η Χάνα Γκουτιέρεζ-Ριντ θα κατηγορηθούν για δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μετά από ενδελεχή εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων... Διαπίστωσα ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Στη σκοπιά μου, κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και όλοι αξίζουν δικαιοσύνη».

Μέχρι στιγμή κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει σχόλιο για τις κατηγορίες. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση