ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Aλβέρτος του Μονακό: Δωροδοκεί τη σύζυγό του για να εμφανίζεται στο πλευρό του;

Το υπέρογκο ποσό που φέρεται να δίνει στη Σαρλίν

Το comeback της πριγκίπισσας Σαρλίν στα καθήκοντά της δεν ήταν τυχαίο, Έτσι υποστηρίζουν έγκυρα γαλλικά MME. Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό να έχει συμφωνήσει να πληρώνει τη σύζυγό του Σαρλίν 10 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας ετησίως. με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει ότι εκείνη θα εκπληρώσει τον ρόλο της συζύγου της μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα βασιλικά καθήκοντα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως γράφουν τα μίντια, ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει υπογράψει ένα «υπερεμπιστευτικό συμβόλαιο» για να πληρώσει τη μελαγχολική Σαρλίν περισσότερα από 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως για να εκπληρώσει τα βασιλικά της καθήκοντα. Κορυφαία γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 64χρονος ηγεμόνας του πριγκιπάτου έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να κρατήσει την 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν, στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν από το Πάσχα των Καθολικών η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό μετά από μια μακρά περίοδο ασθένειας που κράτησε σχεδόν έναν χρόνο. Η ίδια βρέθηκε στη γενέτειρά της στη Νότια Αφρική και στη συνέχεια ακολούθησε πολύμηνη θεραπείας στην Ελβετία.

Μεγάλα γαλλικά ΜΜΕ που ειδικεύονται στις ειδήσεις των διασημοτήτων ανέφεραν ότι η ξαφνική επανεμφάνιση της Σαρλίν το Σαββατοκύριακο έγινε ευπρόσδεκτη από όλους τους royal experts. «Αλλά η πριγκίπισσα δεν επέστρεψε χωρίς λόγο», ανέφερε το περιοδικό Voici. «Την είχε βάλει ο σύζυγός της να υπογράψει ένα εξαιρετικά εμπιστευτικό συμβόλαιο». Ο ίδιος πληρώνει τη Σαρλίν «12 εκατομμύρια ευρώ [10,2 εκατομμύρια λίρες] ετησίως», ισχυρίζεται το Voici.

Στον χορό των αποκαλύψεων μπήκε και το Paris Match Belgium. Το περιοδικό γράφει: «Ο πρίγκιπας Αλβέρτος θα πλήρωνε ο ίδιος ένα καθαρό ποσό στην πριγκίπισσα ώστε να εμφανίζεται στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις». Οι εκδηλώσεις στις οποίες η Σαρλίν θα μπορούσε πλέον να υποχρεωθεί συμβατικά να παρευρεθεί περιλαμβάνουν το Grand Prix της F1 και τον φιλανθρωπικό χορό των Ρόδων».

Πηγή: okmag.gr

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση