ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλ Πατσίνο: Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82

Ποια είναι η 29χρονη εντυπωσιακή σύντροφός του;

Δέσποινα Άσπρου

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο Αλ Πατσίνο θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας στα ογδόντα δύο του χρόνια, καθώς η σύντροφός του περιμένει το παιδί τους.

Αναλυτικ΄ποτερα και όπως μεταδίδει το ΤΜΖ επικαλούμενο συνεργάτες του Πατσίνο, η 29χρονη σύντροφος του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού, Νουρ Αλφαλάχ είναι έγκυος, ενώ η ίδια μάλιστα είναι στον όγδοο μήνα της.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός έχει άλλα τρία παιδιά,  την 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και τα 22χρονα δίδυμα, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2022, με την πρώτη τους εμφάνιση να ήρθε εκείνο το διάστημα σε εστιατόριο, ενώ κατά πολλούς είναι μαζί από πιο πριν, απλώς δεν είχαν απαθανατιστεί από τους παπαράτσι.

Ποια όμως είναι η Νουρ Αλφαλάχ;

Γόνος πλούσιας αμερικανικής οικογένειας από το Κουβέιτ που "λατρεύει' να κάνει παρέα με μεγαλύτερους και ζάμπλουτους, ενώ στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον 78χρονο Μικ Τζάγκερ.

Έχει εργαστεί ως παραγωγός στη μικρού μήκους ταινία του 2019 La Petite Mort και στο τηλεοπτικό Short Brosa Nostra του 2018, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDb. Υπήρξε ακόμη μέλος του προσωπικού της Lynda Obst Productions. Όσον αφορά στις σπουδές της, φοίτησε στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και αργότερα πήρε το μεταπτυχιακό της στην παραγωγή κινηματογράφου και τηλεόρασης από το UCLA.

Photo by @nooralfallah on Instagram

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση