ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αγνώριστη η Renée Zellweger

Αυτός είναι ο λόγος

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Τη Renee Zellweger έχουμε τρομάξει να την αναγνωρίσουμε τον τελευταίο καιρό. Αιτία, κάποιες αλλαγές στο πρόσωπό της, τις οποίες ο κόσμος αποδίδει σε πλαστικές επεμβάσεις. Η ίδια βέβαια, αρνείται ότι έχει πειράξει το πρόσωπό της.

Αυτή τη φορά κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της ηθοποιού και πραγματικά δύσκολα κάποιος θα την αναγνωρίσει και αιτία δεν είναι τόσο το πρόσωπο, όσο το σώμα.

Η κάμερα την απαθανάτισε στη Νέα ορλεάνη όπου γυρίζει τη σειρά “The Thing about Pam“. Η 52χρονη δεν φοράει απλώς προσθετικά, αλλά πήρε και αρκετά κιλά για τον ρόλο.

Η σειρά θα περιγράψει την αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Betsy Faria, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Dateline” και στο podcast “The Thing about Pam”. Η Zellweger θα υποδυθεί την Pam Hupp, η οποία ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη Faria ζωντανή και φέρεται να είναι η δολοφόνος της, χωρίς ωστόσο να βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.

Τα συγκλονιστικά γεγονότα της υπόθεσης ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου 2011, όταν η Faria έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και άλλαξε το όνομα του συζύγου της στο ασφαλιστήριο ζωής 150.000 δολαρίων, προσθέτοντας ως μοναδικό δικαιούχο τη φίλη της Pam Hupp. Σκοπός της άρρωστης γυναίκας ήταν η φίλη της να δώσει τα λεφτά στις κόρες της όταν πεθάνει.

Πηγή: watchandchill.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Viral  |  Κόσμος  |  Renée Zellweger

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

To reunion του Harry Potter

To reunion του Harry Potter

Αφορμή η συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρώτη ταινία της σειράς.
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
 |  ΔΙΕΘΝΗ