ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο δικαστήριο η Γκουίνεθ Πάλτροου!

Γιατί κατηγορείται;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί σύντομα η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα, που φέρεται να προκάλεσε το 2016. Συγκεκριμένα, παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για ατύχημα, που έγινε στη Γιούτα ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με βάση τα όσα αναφέρει ο καταγγέλων, συνταξιούχος γιατρός, Τέρι Σάντερσον, η Γκουίνεθ Πάλτροου «κατέβαινε, χωρίς να προσέχει από μια πλαγιά» στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Σύμφωνα με την καταγγελία «τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Στη συνέχεια τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό».

Αρχικά, ο Τέρι Σάντερσον στην αγωγή του ζητούσε αποζημίωση $3,1 εκατομμυρίων. Τώρα πια ζητά $300.000. Η Γκουίνεθ Πάλτροου από την πλευρά της λέει ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν, που τη χτύπησε και τον κατηγορεί, ότι εκμεταλλεύεται το όνομά της και την περιουσία της. Με τη σειρά της απαντά κι εκείνη με αγωγή ζητώντας «συμβολική αποζημίωση» ύψους ενός δολαρίου, εκτός των δικαστικών εξόδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες διεθνούν πρακτορείων, η εκδίκαση της υπόθεσης από το περιφερειακό δικαστήριο του Παρκ Σίτι στη Γιούτα, έιναι πιθανό να κρατήσει πάνω από μία εβδομάδα. Η συνέχεια της υπόθεσης, λοιπόν, στις δικαστικές αίθουσες..

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση