ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέλο κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλακή για φωτογραφίες της με σηκωμένη φούστα

«Δεν ήξερα ότι έκανα έγκλημα»

Αντιμέτωπο με τον κίνδυνο φυλάκισης για πέντε έτη βρίσκεται ένα 22χρονο μοντέλο μετά από φωτογραφίες του με σηκωμένη τη φούστα σε βασιλικό μνημείο της Ταϊλάνδης.

Η Πιμ Ατσαπάρα, όπως είναι το όνομα του μοντέλο, προκάλεσε οργή όταν πόζαρε με αποκαλυπτική αμφίεση μπροστά στο άγαλμα του Βασιλιά Ράμα Ι στην επαρχία Μπουριράμ στις 24 Μαρτίου.

Στις φωτογραφίες το 22χρονο μοντέλο φοράει μια άκρως κοντή καφέ φούστα, από την οποία φαινόταν το εσώρουχό του, και ένα κόκκινο τοπ. «Παρακαλώ επισκεφτείτε την πόλη μου» έγραφε το μοντέλο στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία, με την Ασταπάρα να προσπαθεί να γλιτώσει τα χειρότερα αναρτώντας φωτογραφίες, στις οποίες φαινόταν να αποτίει τιμή στο άγαλμα ισχυριζόμενη ότι το μόνο που ήθελε ήταν να προσκαλέσει τουρίστες στην περιοχή.

«Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media έλαβα μηνύματα ακόμα και κατά των γονέων μου, πράγμα που ήταν απαράδεκτο καθώς δεν γνώριζα ότι αυτό που έκανα ήταν έγκλημα. Δεν σκέφτηκα προσεκτικά τι έκανα. Έχω ζητήσει συγγνώμη» δήλωσε η 22χρονη μετά τη σύλληψή της.

Εκτός από τον κίνδυνο φυλακής, το μοντέλο αντιμετωπίζει και πρόστιμο 4.000 δολαρίων για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση