ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kate Middleton: Πώς τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η κίνηση που προκάλεσε

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Δεν είναι απλά μια Royal, η Kate Middleton είναι μια ξεχωριστή γυναίκα με φυσική ομορφιά και εντυπωσιακό φιζίκ. Η ίδια θέλει πάντα σε κάθε της δημόσια εμφάνιση να είναι προσεγμένη και κομψή φορώντας δημιουργίες για την κάθε περίσταση. Είτε γιατί θα πάει στην παγκόσμια πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ, είτε γιατί θα πάει στην κηδεία της Βασίλισσας.

Η χθεσινή της εμφάνιση ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές,  που σίγουρα αν συγκρίνει κανείς τις δύο – Meghan Markle- θα αντιληφθεί ότι η Kate την έβγαλε knock out με την εμφάνισή της.

Μαύρο στενό blazer φόρεμα, εντυπωσιακό καπέλο με βέλος και λευκά κοσμήματα περιλαμβανομένου και choker με τέσσερις σειρές από πέρλες και στο κέντρο ένα εκθαμβωτικό διαμαντένιο μενταγιόν.


Το ίδιο κόσμημα ήταν της πεθεράς της πριγκίπισσας Diana, η οποία το φόρεσε σε επίσημη δεξίωση προς τιμήν της βασίλισσας Βεατρίκης το 1982. Η Diana παρόλα αυτά το δανείστηκε και αυτή από τη δική της πεθερά Βασίλισσα Ελισάβετ.

Το choker με τις πέρλες αποτέλεσε δώρο της ιαπωνικής κυβέρνησης προς τη βασίλισσα Ελισάβετ στα μέσα της δεκαετίας του ’70, ως ένδειξη τιμής για τις καλές διπλωματικές τους σχέσεις. Λέγεται μάλιστα, πως οι πέρλες συμβολίζουν την αναχώρηση που σηματοδοτεί το τέλος ενός πράγματος και την ταυτόχρονη άφιξη ενός άλλου, αλλά αντικατοπτρίζει επίσης την παράδοση και το σεβασμό. Η ίδια φορώντας το θέλησε να τιμήσει τη μνήμη και της πεθεράς της και της Βασίλισσας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση