ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία για Meghan Markle: Έκανε άγριο bullying σε εργαζόμενους του παλατιού

Οι ισχυρισμοί των υπαλλήλων

Μπορεί να έφυγε από τη Μεγάλη Βρετανία, εντούτοις, ο βρετανικός Τύπος συνεχίζει να τη «σφάζει» με κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά, οι Times του Λονδίνου αποκάλυψαν ότι η Meghan Markle, σύζυγος του πρίγκιπα Harry, εξανάγκασε σε παραίτηση τουλάχιστον δύο εργαζόμενους του παλατιού λόγω κακής συμπεριφοράς.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, η Αμερικανίδα δούκισσα του Sussex συμπεριφερόταν άσχημα στους βοηθούς της, με τους εν λόγω άνθρωπους να ξεσπούν ακόμη και σε κλάματα και να τρέμουν από το φόβο.

Δυο μέλη του προσωπικού του παλατιού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οδηγήθηκαν σε παραίτηση, ενώ ένα ακόμη άτομο, που εργαζόταν επίσης ως βοηθός, είπε ότι η πρώην ηθοποιός το είχε «εξευτελίσει» σε προσωπικό επίπεδο.

Η απάντηση της Markle
Μετά την κυκλοφορία του άρθρου, εκπρόσωποι της δούκισσας έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι πρόκειται για ψευδής είδηση. «Η δούκισσα αισθάνεται θλίψη από την πιο πρόσφατη επίθεση στον χαρακτήρα της, ιδίως ως ένα άτομο που έχει υποστεί και το ίδιο bullying και έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει όσους έχουν βιώσει αυτού του είδους τον πόνο και το ψυχολογικό τραύμα», γράφουν οι εκπρόσωποι της.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση