ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάμιλτον : «Έρχονται πολλά ρεκόρ ακόμη»

Στο Γκραν Πρι της Formula 1 στο Νίρμπουργκρινγκ, γράφτηκε ιστορία, με τον Λούις Χάμιλτον να ισοφαρίζει σε νίκες τον πρωτοπόρο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Βρετανός οδηγός μίλησε για το πολύ σημαντικό του επίτευγμα, ενώ έδωσε το σύνθημα και για ακόμη περισσότερα ρεκόρ.

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ξαφνικά ότι ξαναέγραψα την ιστορία. Είναι μια πολύ, πάρα πολύ δύσκολη ιδέα για εμένα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου εμπειρία, είναι δύσκολο να επεξεργαστώ αυτό το γεγονός, να του δώσω νόημα και να το φέρω στην πραγματικότητα.

Πάντα έβλεπα και ακόμη βλέπω, ανθρώπους που συμμετέχουν σε άλλα σπορ και είναι πραγματικοί θρύλοι, έχουν κυνηγήσει ιστορικές στιγμές, τίτλους, ρεκόρ… άλλοι θρύλοι του σπορ τα έχουν σπάσει κάποια στιγμή. Είναι διαφορετικό να το βλέπεις από έξω από ότι να το ζεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ακόμη δεν έχω τελειώσει, έρχονται πολλά ρεκόρ ακόμη. Ακόμη αισθάνομαι ότι μπορώ να βελτιωθώ και επίσης, οδηγώ ακόμη πολύ γρήγορα, έχω ένα καλό επίπεδο» δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα Honda Civic Type R σκέτος πειρασμός

Ένα Honda Civic Type R σκέτος πειρασμός

Η Honda επιδεικνύει τις δυνατότητες του τμήματος εξατομίκευσης και αξεσουάρ Honda Access με ένα πακέτο αισθητικών αναβαθμίσεων ...
 |  AUTO
X