ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

VW ID.4 GTX: Τελικά τα ηλεκτρικά μπορούν να έχουν και sport χαρακτήρα

Πρόκειται για μια παραλλαγή του ID.4

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες, 300 ίπποι, τετρακίνηση και 400χλμ. αυτονομία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ID.4 GTX που έκανε την πρώτη παγκόσμια του παρουσία διαδικτυακά. Με αυτό το μοντέλο το γερμανικό εργοστάσιο αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευση του ως προς την ηλεκτροκίνηση.

Το ID.4 GTX δεν είναι απλά ένα καινούριο μοντέλο όπως τα ID.3, ID.4 ή το ID.6. Είναι μια παραλλαγή του ID.4 που μας δείχνει ξεκάθαρα ότι η ηλεκτροκίνηση μπορεί να έχει και sport χαρακτήρα. Κάτι δηλαδή όμως η πιο γρήγορη έκδοση GTi στο Golf!

Το μοντέλο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, διαθέτει την μπαταρία ιόντων λιθίου 77kWh 24 στοιχείων με τη μεγαλύτερη αυτονομία ενώ προσφέρει συνολικά πέντε διαφορετικά προφίλ οδήγησης. Είναι 15 μλμ πιο χαμηλωμένο από το «συμβατικό» ID.4 με το πακέτο Sports Plus να δίδει τη δυνατότητα για ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Οι δύο κινητήρες του ID.4 GTX διαθέτουν μηχανισμό συγχρονισμού PSM στον πίσω άξονα και έναν κινητήρα (ASM) μπροστά συνδυαζόμενης απόδοσης 300 ίππων με τα εκατό χιλιόμετρα πό στάση να φθάνουν σε 6,2 δευτερόλεπτα και τελικά στα 180 χιλιόμετρα την ώρα. Η κίνηση μεταδίδεται πίσω ενώ ο κινητήρας μπροστά χρησιμοποιείται για περισσότερη πρόσφυση και απόδοση.

Εξωτερικά το GTX διαφοροποιείται από το «απλό» ID.4 από τη μαύρη οροφή με την αεροτομή τον νέο πίσω προφυλακτήρα και το διαφορετικό σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων LED.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X