ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Toyota Corolla Cross ετοιμάζεται για αποκάλυψη

Την επόμενη εβδομάδα θα αποκαλυφθεί ένα νέο SUV της Toyota

Η Toyota έχει μπει κι εκείνη στο χορό των νέων SUV και παρουσιάζει μοντέλα με τέτοιο στυλ αμαξώματος σε κάθε πιθανή κατηγορία. Πρόσφατα είδαμε το Yaris Cross, ένα μικρό SUV πόλης και έχει ήδη στη φαρέτρα της το φουτουριστικό C-HR, αλλά και την τεχνολογική βιτρίνα της, το RAV4, χωρίς να επεκτεινόμαστε στα μεγάλα 4x4 μοντέλα που παραδοσιακά έχει στην κορυφή των προτάσεών της.

Ο ιαπωνικός κολοσσός όμως δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Ο ανταγωνισμός έχει να προσφέρει πολλά μοντέλα που βρίσκονται ανάμεσα στο C-HR και το RAV4 από πλευράς διαστάσεων και τιμής, οπότε δεν πρόκειται να αφήσει τις άλλες εταιρείες να «παίζουν» ανενόχλητες. Την ερχόμενη Πέμπτη, 9 Ιουλίου θα μας δείξει ένα νέο SUV με αυτές τις προδιαγραφές και η πιθανότερη ονομασία του είναι Corolla Cross, ένα όνομα που κατοχύρωσε η μάρκα πριν από δύο χρόνια.

Το πιο λογικό σενάριο είναι ότι το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα C-HR και Corolla, δηλαδή την TNGA-C (Toyota New Global Architecture). Από την Corolla θα προέρχονται και τα μηχανικά μέρη του νέου SUV, τα οποία θα είναι υβριδικά, ένα με τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων και ένα με τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων. Η απόδοση των δύο συστημάτων δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο η... Πέμπτη είναι κοντά και τότε θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες!

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση