ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tesla: Σε «παύση» η παραγωγή των αυτοκινήτων

Αν και η επίσημη αιτιολογία είναι ότι γίνονται εργασίες συντήρησης υπάρχουν φήμες...

Την παραγωγή της στο εργοστάσιο που βρίσκεται κοντά στη Σαγκάη διέκοψε η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla, του ανατρεπτικού Έλον Μασκ.

Οι εργαζόμενοι έπρεπε να επιστρέψουν κανονικά την Τετάρτη, μετά από ένα πενθήμερο λόγω της Labor Day - Πρωτομαγιάς- αλλά όπως αναφέρει το CNBC ενημερώθηκαν να παρατείνουν την αργία και να επιστρέψουν το Σάββατο, όπως αναφέρει και το Bloomberg, επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές.

Η εταιρεία είπε στο Bloomberg ότι το εργοστάσιό της στη Σαγκάη είναι κλειστό για εργασίες συντήρησης. Ωστόσο τα σενάρια που κάνουν λόγο για έλλειψη εξαρτημάτων για την κατασκευή του Model 3 έχουν φουντώσει και η διακοπή της παραγωγής συνεπάγεται ότι η Tesla δεν παράγει αυτοκίνητα πουθενά στον πλανήτη.

Με το εργοστάσιο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ να έχει σταματήσει να λειτουργεί λόγω του lockdown, η δύναμη πυρός της εταιρείας μεταφέρεται στη Σαγκάη, που και αυτή πλέον μπαίνει στον «πάγο».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.com.cy για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ...
 |  AUTO