ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Renault Kangoo ο τίτλος του «Van of the year 2022»

Συνολικά είκοσι τέσσερις δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου έδωσαν τους περισσότερους ψήφους στο Renault Kangoo Van

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ένα επαγγελματικό μοντέλο της Renault κερδίζει το βραβείο αυτό, με το Renault Master να έχει κερδίσει τον τίτλο το 1998, το Renault Trafic το 2002 και το ηλεκτρικό Renault Kangoo Z.E. το 2012.

Απόδειξη ότι η Renault αντιλαμβάνεται τις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματία και κατασκευάζει μοντέλα με σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες που ικανοποιούν κάθε ανάγκη.

Οι δημοσιογράφοι της πανευρωπαϊκής επιτροπής, εξειδικευμένοι στα επαγγελματικά και βιομηχανικά οχήματα, κατέταξαν το νέο εμπορικό της Renault στην πρώτη θέση ανάμεσα σε άλλα 14 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, 11 διαφορετικών εταιρειών, που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης για το Διεθνές Βραβείο Van of the Year, είναι η συμβολή του εκάστοτε νέου μοντέλου στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τις μοναδικές καινοτομίες του μοντέλου, τη χρηστικότητα του και το ψηλό επίπεδο τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει. Μερικά από αυτά είναι η μοναδική ευκολία φόρτωσης χάρη στην εκπληκτική καινοτομία ‘Open Sesame by Renault’ με την πλευρική πόρτα να εξασφαλίζει άνοιγμα πλάτους 4,45 μέτρων. Παράλληλα, διαθέτει το σύστημα ‘Easy Inside Rack’, ένα συρόμενο ράφι στήριξης για την ασφαλή μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους εσωτερικά στην οροφή, για ιδανική εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου φόρτωσης. Ένας χώρος φόρτωσης έως 3,9 μ3, μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 600-800 κιλών και ελκτική ικανότητα 1.500 κιλών. Διαθέτει ένα μοντέρνο, ποιοτικό και εργονομικό εσωτερικό όπου, με την αναδίπλωση της πλάτης του μεσαίου καθίσματος, η καμπίνα μπορεί να μετατραπεί σε κινητό γραφείο ενώ οι σύγχρονες τεχνολογίες δικτύωσης, χάρη στο νέο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του επαγγελματία.

Από την παρουσίαση του το 1997, η Renault έχει κατασκευάσει περισσότερα από 4,3 εκατομμύρια Kangoo παγκοσμίως τόσο σε επιβατικές όσο και σε επαγγελματικές εκδόσεις στο εργοστάσιο της στη Γαλλία στο οποίο επένδυσε πάνω από 450 εκατομμύρια ευρώ. Το εργοστάσιο εφοδιάστηκε, επίσης, με μία νέα μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών, ώστε να προετοιμαστεί για την παραγωγή του νέου ηλεκτρικού Kangoo Van E-TECH.Η νέα γενιά του Renault Kangoo αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα τους επόμενους μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση