ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούμαχερ: Η τελευταία δήλωση για την κατάσταση της υγείας του

Δύσκολα τα πράγματα για τον θρύλο της Formula 1

Πέρασαν 9 χρόνια από το τραγικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Αλπεις και η κατάσταση της υγείας του καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

Μία κίνηση του γιου του Σουμάχερ στα κοινωνικά δίκτυα έχει πυροδοτήσει έναν γύρο ανησυχίας για τον θρύλο της Formula 1. Συγκεκριμένα, ο Μικ Σουμάχερ, επίσης οδηγός της F1, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του στο Instagram με μια φωτογραφία που τον δείχνει στην αγκαλιά του μπαμπά όταν ήταν παιδί. Αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει στο διαδίκτυο ένα νέο γύρο ανησυχίας και φόβου καθώς έγινε μόλις λίγες μέρες πριν από την επέτειο του σοβαρού ατυχήματος του πατέρα του.

Μίκαελ Σουμάχερ: Τι ξέρουμε για την κατάσταση της υγείας του

Η τελευταία δήλωση από κάποιο κοντινό πρόσωπο του Μίκαελ Σουμάχερ έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Ζαν Τοντ. Ο τέως πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και πρώην επικεφαλής της Ferrari, έσπασε τη σιωπή του για να δώσει νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ και την οικογένειά του στην ιταλική αθλητική εφημερίδα La Gazetta dello Sport. Ο Τοντ έχει παραμείνει κοντά στην οικογένεια Σουμάχερ και είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που επιτρέπεται να επισκέπτονται τον πρώην άσο της Scuderia.

«Οι ζωές τους άλλαξαν στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Πρέπει να ζουν τα πάντα διαφορετικά. […] Αυτά είναι πράγματα που είναι μέρος της ζωής και είναι πιο σημαντικά από τις επιδόσεις και τους αγαπημένους μας αγώνες», εξήγησε δείχνοντας πως η οικογένεια Σουμάχερ ανεβαίνει έναν Γολγοθά.

«Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Και αυτό μας δίνει δύναμη», είχε πει επίσης η Κορίνα Σουμάχερ στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

«Εξακολουθούμε να κατανοούμε ο ένας τον άλλον, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε αυτήν την κοινή γλώσσα, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, και εξακολουθούμε να έχουμε πολλά να συζητήσουμε. Θα έδινα τα πάντα αν μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας», είπε ο γιος του, Μικ.

Πηγή: instanews.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση