Μακριά από τον ΠΑΟΚ είναι το μέλλον του Λούκα Γκουγκεσασβίλι όπως όλα δείχνουν, με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα να οδεύει προς Τουρκία.
Συγκεκριμένα η Γκαζιαντέπ ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του, με τον τουρκικό σύλλογο να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους «ασπρόμαυρους», ώστε η μεταγραφή αυτή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Ο Γκουγκεσασβίλι αναμένεται να αποκτηθεί από την Γκαζιαντέπ με τη μορφή δανεισμού, με τη συμφωνία βέβαια να περιλαμβάνει και μία οψιόν αγοράς ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ωστόσο δεν θα είναι υποχρεωτική.
Την περσινή σεζόν ο 27χρονος κίπερ αγωνίστηκε μόλις μία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν το πέρασε δανεικός με την ομάδα του Ατρόμητου.






























