ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Hamilton είναι ο πλουσιότερος Βρετανός αθλητής!

Πρώτος σε όλο το Νησί ο οδηγός της Mercedes

O Lewis Hamilton είναι ευρέως γνωστό πως είναι ο πιο επιτυχημένος Βρετανός οδηγός αγώνων, έχει όμως και μία άλλη ξεχωριστή πρωτιά.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των… πιο πλούσιων Βρετανών αθλητών όλων των εποχών! Με τον τραπεζικό του λογαριασμό να αποκτά 37 εκατομμύρια λίρες την προηγούμενη χρονιά.

Συνολικά η περιουσία του ανέρχεται σύμφωνα με τους Sunday Times στα 224 εκατομμύρια αγγλικές λίρες – ποσό που η σχετική λίστα την οποία η εν λόγω εφημερίδα ανανεώνει ετησίως εδώ και 32 χρόνια, δεν έχει περιλάβει ξανά!

Εδώ πρέπει να τονίσουμε όμως μία ιδιαιτερότητα. Πως η λίστα περιλαμβάνει μόνο εν ενεργεία αθλητές. Για παράδειγμα ο David Beckham είχε βγάλει μέχρι τη μέρα αποχώρησής του από την ενεργό δράση, 200 εκατομμύρια! Ποσό που έχει σχεδόν διπλασιαστεί έκτοτε με μερικές σημαντικές επενδυτικές και επιχειρηματικές κινήσεις αλλά και μέσω χορηγιών οι οποίες συνεχίζονται.

Επόμενος αθλητής στη λίστα είναι ο άσος του γκολφ, Rory Mcllroy, που έχει κερδίσει στην καριέρα του 170 εκατομμύρια λίρες. Όλα αυτά με τον Hamilton να είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Mercedes στη Formula 1 – ενδεχομένως με ακόμα υψηλότερες απολαβές!

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο International Defence Exhibition & Conference (IDEX) του 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 |  AUTO
X