ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη και τίτλος για τον Γιάννο Ιωαννίδη στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος Γύρος: Με το Nicosia Auto Rally Sprint ολοκληρώθηκε το φετινό Πρωτάθλημα Ταχύτητας by Naga Pay. Τον αγώνα διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου σε μια διαδρομή μήκους 3,56 χιλιομέτρων διαδρομή στην περιοχή του Λατομείου Λατούρος.

1ος Γιάννος Ιωαννίδης YIANNOS IWANNIDES GIANNOS IWANNIDES ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS

Ο Γιάννος Ιωαννίδης με το Psaltis Autoparts Mitsubishi Lancer EVO VII πήγε στον τελευταίο αγώνα δεύτερος στη βαθμολογία και κατάφερε μετά από μια πολύ καλή απόδοση να ανατρέψει τα δεδομένα. Σε συνδυασμό με τον συντελεστή βαθμολόγησης που ήταν 1.25, έφυγε από τον αγώνα της Λευκωσίας πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο καλύτερος χρόνος του Ιωαννίδη ήταν 0:02:31.51 και ήρθε στην δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή. Ακόμα ένας οδηγός που εξέπληξε με την απόδοση του ήταν ο Γιώργος Πολυκάρπου, με Mitsubishi Lancer EVO III.

2ος Γιώργος Πολυκάρπου Giorgos Polykarpou - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS

Κατάφερε να τερματίσει δεύτερος γενικής και να εξασφαλίσει τον τίτλο του δευτεραθλητή. Καλύτερος χρόνος του Πολυκάρπου ήταν το 0:02:06.65 από την πρώτη διαδρομή. Ανταγωνιστικούς χρόνους και εντυπωσιακά περάσματα είχε ο Ηλίας Πιερή με Mitsubishi Lancer. Με τη συνολική του εμφάνιση ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση γενικής με καλύτερο χρόνο το 0:02:36.02 στην δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή. Ο Λάμπρος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer EVO) πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση γενικής κερδίζοντας παράλληλα και την κατηγορία RC2. Αντίθετα, ο Σταύρος Αντωνίου με το Psaltis/ENEOS Mitsubishi Lancer Evo IX, παρόλο που τερμάτισε στην πέμπτη θέση και δεύτερος στην κατηγορία του, εντούτοις κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία RC2.

3ος Ηλίας Πιερή ILIAS PIERI - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS

Ο Ευαγόρας Κούλουρος τερμάτισε στην έκτη θέση γενικής και πρώτος στην κατηγορία RCS2. Στην έβδομη θέση και πρώτος στην κατηγορία RCK1 τερμάτισε ο νεαρός Μιλτιάδης Μιλτιάδους (Semog Bravo Sport) και στην επόμενη θέση βρίσκουμε τους Ιάκωβο Πενταρά/Μάριο Τίλευ με Mitsubishi Lancer EVO οι οποίοι κατέκτησαν και την δεύτερη θέση στην κατηγορία RCS2.  Ένατος και δεύτερος στην κατηγορία RCK1 τερμάτισε ο Λούκας Χριστοφόρου με Semog Bravo Sport και την δεκάδα συμπλήρωσε ο Αχιλλέας Κούλουρος με Mitsubishi Lancer EVO III.

Ο Παναγιώτης Ξενοφώντος με Honda ήταν ο μεγάλος νικητής στη δικίνητη κατηγορία, ο οποίος κατέκτησε και το φετινό πρωτάθλημα στην RC4. Στην κατηγορία 2WDS ο Δημήτρης Παρέλλης ήταν για ακόμα ένα αγώνα εντυπωσιακός, οδηγώντας πέραν των ορίων του SWAG Opel Corsa, κερδίζοντας τον αγώνα αλλά συνάμα και τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση