ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MotoGP: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Χερέθ

Δεν θα λάβει χώρα στην προγραμματισμένη ημερομηνία

Το MotoGP είχε από τις πιο γρήγορες αντιδράσεις στο ξέσπασμα του κορονοϊού και ανακοίνωσε γρήγορα την αναβολή πολλών αγώνων.

Αργότερα όμως έμεινε λίγο πίσω και το καλεντάρι ξεκινούσε από τις 3 Μαΐου στην Ισπανία, στην πίστα της Χερέθ. Θα ήταν αδύνατο να ξεκινήσουν τόσο νωρίς, συγκριτικά με τα υπόλοιπα μηχανοκίνητα σπορ, οπότε τώρα μας ανακοίνωσαν την αναβολή και αυτού του Γκραν Πρι. Ακόμη κι έτσι πάντως περιμένουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες αναβολές.

Στις 17 Μαΐου ακολουθεί το Γκραν Πρι στην πίστα του Λε Μαν στη Γαλλία και στις 31 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας στο Μουτζέλο της Ιταλίας, δύο αγώνες που σίγουρα θα πάρουν άλλες ημερομηνίες. Δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στον αγώνα της Βαρκελώνης, στις 7 Ιουνίου και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από τις 31 Ιουνίου, στο Ζάξενρινγκ.

Το περίεργο είναι ότι το MotoGP ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα της Χερέθ αλλά δεν μας είπε πότε θα συμβεί. Όταν έγινε το ίδιο με τους προηγούμενους αγώνες (Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Αργεντινή), αμέσως έβγαλαν νέο πρόγραμμα και τους έδωσαν νέες ημερομηνίες, κάτι που δεν συνέβη με την Ισπανία. Ίσως, επειδή γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να αναβάλλουν κι άλλους αγώνες.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Η Audi μόλις αποκάλυψε την τέταρτη γενιά του Α3, όμως εμείς οδηγούμε ήδη το εντελώς νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο «καυτό» ...
 |  AUTO
X