ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mercedes-ΑΜG One: Το ταχύτερο αυτοκίνητο στο Nurburgring!

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

To γερμανικό hypercar είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στη θρυλική πίστα του Nurburgring. Στην πίστα των 20.832 χλμ. Σταμάτησε τα χρονόμετρα στα 6 λεπτά και 35.183 δευτερόλεπτα. Αυτό έγινε στις 28 Οκτωβρίου από τον οδηγό αγώνων στο DTM και πρεσβευτή της AMG, Maro Engel.

Ο οδηγός κατάφερε να διαχειριστεί την  ηλεκτρική ενέργεια του υβριδικού συστήματος κίνησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ, παρά τις ευνοϊκές συνθήκες, η άσφαλτος δεν είχε στεγνώσει εντελώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Η Mercedes-ΑΜG One διαθέτει κεντρικά τοποθετημένο V6 θερμικό κινητήρα 1.6 λίτρων με ηλεκτρικό turbo απόδοσης 566 ίππων. Συνδυάζεται με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες. Ένας είναι τοποθετημένος στον στροφαλοφόρο άξονα με ισχύ 163 ίππων, ο άλλος βρίσκεται στο turbo προσφέροντας 122 ίππους, ενώ δύο υπάρχουν στο μπροστινό άξονα παράγοντας συνδυαστικά 326 ίππους.

6:35.183 min: Mercedes-AMG ONE Nürburgring-Nordschleife mercedes cyprus cic

Σημειώνεται ότι οι δυο μπροστινοί ηλεκτροκινητήρες επιτρέπουν ανάκτηση ενέργειας έως και 80% κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης, βοηθώντας στη φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου, η οποία έχει χωρητικότητα 8,4 kWh και επιτρέπει αυτονομία 18,1 χλμ. αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ μπορεί να φορτιστεί με τον ενσωματωμένο φορτιστή 3,7 kW. Συνολικά το AMG One αποδίδει 1.063 ίππους ενώ με επιλεγμένο το πρόγραμμα οδήγησης “Race Start” μπορεί να επιταχύνει από 0-200 χλμ./ώρα σε μόλις επτά δευτερόλεπτα με την τελική να φθάνει τα 352 χιλιόμετρα την ώρα!

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Lexus Cyprus γράφει ιστορία!

Η Lexus Cyprus γράφει ιστορία!

Δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία εορτασμού για τα 20 χρόνια παρουσίας της Lexus στην Κύπρο
 |  AUTO