ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

LEVC VN5: μια νέα ηλεκτρική λύση

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο βραβευμένο εργοστάσιο παραγωγής της LEVC στο Ansty του Coventry

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το VN5 της LEVC χρησιμοποιεί την ίδια αποδεδειγμένη τεχνολογία κινητήρα με επέκταση εύρους eCity που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρικό ταξί TX, παρέχοντας συνολικό εύρος χρήση 489 χιλιομέτρων με γεμάτη μπαταρία.

Χάρη στην ικανότητα φόρτισης των 50kW DC, μια πλήρης φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και το 100% μέσα σε 30 λεπτά, δηλαδή στο χρόνο που απαιτείται για φόρτωση/εκφόρτωση σε μια αποθήκη ή για σύντομο διάλειμμα του οδηγού πριν να βγει και πάλι στον δρόμο για νέα δρομολόγια. Τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ τα σέρβις των 40.000χλμ. μειώνουν αισθητά τον χρόνο που θα χρειάζεται εκτός δρόμου και λειτουργίας.

Το VN5 διατίθεται σε τρεις παραλλαγές – Business, City και Ultima – με υψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού, με τις παραλλαγές διαθέτουν αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEB), αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, cruise control, οθόνη αφής εννέα ιντσών και κλιματικό έλεγχο διπλής ζώνης στον βασικό εξοπλισμό καθώς και γρήγορη φόρτιση 50kW DC και ελάχιστη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης AC 11kW.

Το City trim προσθέτει ένα θερμαινόμενο ανεμοθώρακα, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, αερόσακους στις πλαϊνές κολώνες και Lane Departure Warning, ενώ η ναυαρχίδα των τριών παραλλαγών, Ultima, διαθέτει κάμερα πίσω όψης, πολυτελή καθίσματα, μεταλλική βαφή και δυνατότητα φόρτισης 22kW AC στον βασικό εξοπλισμό.

Έξι πακέτα επιλογών είναι διαθέσιμα, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόσουν τις συγκεκριμένες προτιμήσεις τους. Το πακέτο Comfort διαθέτει πολυτελή καθίσματα οδηγού και επιβατών, δορυφορική πλοήγηση, αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα και θερμαινόμενο ανεμοθώρακα. Το πακέτο ασφαλείας διαθέτει σύστημα πληροφοριών οδικής σήμανσης (RSI), Intelligent Function Limit Speed ​​(SLIF), Lane Departure Warning (LDW) και αερόσακους στις κολώνες.

Επιπλέον, η LEVC συνεργάστηκε με αρκετές εταιρείες ειδικών μετατροπών της Ευρώπης για να διασφαλίσει ότι το VN5 μπορεί να εξοπλιστεί με ράφι καμπίνας, ράφια οροφής, μεταφορά ελεγχόμενης θερμοκρασίας και άλλες ειδικές τροποποιήσεις που απαιτούνται από πελάτες σε αυτόν τον τομέα. Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες περιλαμβάνουν τους Bott, Sortimo, Modul-System και Paneltex. Επιπλέον, το όχημα θα είναι επίσης διαθέσιμο με μια σειρά αξεσουάρ όταν κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένων καλυμμάτων καθισμάτων, χαλιών και φορητών συσκευών για να επιτρέπουν στους πελάτες να εξατομικεύουν και να προστατεύουν τα οχήματά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αυτό το φθινόπωρο, θα ακολουθήσει και η αλλαγή και για τις υπόλοιπες εκδόσεις, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση οδήγησης του ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO