ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κινδυνεύει η θέση του Χόρνερ στην Red Bull

Την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της Red Bull θα αποφανθεί επί του θέματος

Την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της Red Bull θα αποφανθεί επί του θέματος που προέκυψε με τον Κρίστιαν Χόρνερ και η οποία μπορεί να του στοιχήσει ακόμη τη θέση του!

Ακόμη δεν είναι εντελώς σαφές το τι έχει συμβεί. Η πλειοψηφία των ΜΜΕ, πάντως, θεωρεί ότι τι θέμα αφορά σε απρεπή συμπεριφορά του Βρετανού προς άλλο μέλος της ομάδας.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Χόρνερ έστειλε άσεμνες φωτογραφίες του σε γυναίκα που εργάζεται στην εταιρία. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η καταγγελία έχει να κάνει με το επιθετικό στιλ διοίκησης του επικεφαλής της Red Bull Racing. Ένα είναι βέβαιο, η καταγγελία έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην μητρική Red Bull.

Αμέσως διατάχθηκε εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της εταιρίας. Η έρευνα ανατέθηκε σε εξωτερικό δικηγόρο, ειδικό επί τέτοιων ζητημάτων. Για όσο διαρκεί η διαδικασία ο Χόρνερ παραμένει στη θέση του επικεφαλής της Red Bull Racing. Την Δευτέρα, μάλιστα, παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της επιτροπής της F1 η οποία αποφάσισε τις αλλαγές για τους αγώνες Sprint το 2024.

Το ζήτημα, πάντως, δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς η επίσημη Red Bull τηρεί σιγήν ιχθύος. Επιπλέον, η έρευνα διεξάγεται πολύ γρήγορα καθώς η εταιρία επιθυμεί να έχει τελειώσει το θέμα πριν την 15η Φεβρουαρίου, οπότε και παρουσιάζεται το φετινό μονοθέσιο της Red Bull.

Κύκλοι προσκείμενοι προς τον επικεφαλής της Red Bull ισχυρίζονται ο Χόρνερ είναι αθώος και θέλει να καθαρίσει το όνομά του άμεσα.

Σε περίπτωση, όμως, που αποδειχθεί η ενοχή του Χόρνερ, τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ για τους πρωταθλητές. Οι Χόρνερ-Νιούι φέρονται να έχουν υπογράψει συμβόλαια στα οποία η παρουσία του ενός στην ομάδα εξαρτάται πλήρως από εκείνη του άλλου. Ως πιθανός προσωρινός αντικαταστάτης του Χόρνερ προβάλει για την ώρα ο Τζόναθαν Γουίτλι, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας.

Πηγή: newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X