ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H ρώσικη Aurus Senat γίνεται rally car

H Larte Design παρουσίασε μια ευφάνταστη δημιουργία

Για όσους δεν γνωρίζουν η Aurus Senat αποτελεί την ρώσικη εκδοχή της Rolls-Royce Phantom. Πρόκειται δηλαδή για ένα μοντέλο που σαν βασικό στόχο έχει να φθάσει στα όρια κάθε έννοια σχετική με την πολυτέλεια και την άνεση. Ωστόσο οι δημιουργοί της Larte Design αποτύπωσαν μια εντελώς αντισυμβατική εκδοχή της Senat στην οποία το πολυτελές σεντάν έχει αποδοθεί σε μια πρακτικά αγωνιστική εκδοχή crossover.

Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας των σχεδιαστών της Larte Design αλλά για μια ψηφιακή αποτύπωση του μοντέλου που κύκλοι της ρώσικης εταιρίας έχουν διαρρεύσει πως θα φθάσει στην παραγωγή. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν το αυτοκίνητο θα έχει πολλά τμήματα από ανθρακονήματα όπως καπό, προφυλακτήρες, οροφή, προεκτάσεις φτερών αλλά και αεροτομή. Έχοντας αποκτήσει σαφή εκτός δρόμου χαρακτήρα το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με μεγάλους τροχούς και μεικτά ελαστικά ενώ ρυθμιζόμενη σε ύψος θα είναι και η ανάρτηση.

Από εκεί και πέρα οι αναφορές κάνουν λόγο και για αναβάθμιση της ισχύος του twin-turbo V8 κινητήρα των 4.4 λίτρων που στη συμβατικό Senat αποδίδει 598 ίππους και 89 χλγμ. ροπής ενώ υπάρχει και ηλεκτροκινητήρας 62 ίππων. Πάντως προς το παρόν πέραν των αναφορών για τη νέα έκδοση της Senat δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφόρηση σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασής του.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.com.cy για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ...
 |  AUTO