ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
17 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

H ENEOS κρατά αναμμένη τη φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων

Έχει αναλάβει όλες τις υπηρεσίες εφοδιασμού πετρελαίου, φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ο Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της JX Nippon Oil & Energy, Yasushi Kimura, δήλωσε: «Θεωρούμε μεγάλη τιμή να υποστηρίζουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες ως Χρυσός Χορηγός του Τόκιο 2020. Η JX Nippon Oil & Energy προμηθεύει καύσιμα για οχήματα που σχετίζονται με αθλήματα και συναφείς εγκαταστάσεις με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων μας – το μεγαλύτερο της Ιαπωνίας – η JX Nippon Oil & Η Ενέργεια συμβάλλει στη δημιουργία όμορφου κλίματος, ενθουσιασμού και δυναμικής για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.»

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η JX Nippon Oil & Energy προμήθευσε το αέριο για την Ολυμπιακή φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 1964 και την κηροζίνη για την Ολυμπιακή δάδα.

Η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά, επίσημος αντιπρόσωπος των διεθνούς φήμης λιπαντικών της ΕΝΕΟS στην Κύπρο, στέλνει τις ευχές της για καλή επιτυχία στην Κυπριακή αποστολή και σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται καθημερινά στα γήπεδα του Τόκιο παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Η JX Nippon Oil & Energy «ENEOS» είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία ενέργειας σε πολλούς τομείς. Ενώ η διύλιση και οι πωλήσεις προϊόντων πετρελαίου (βενζίνη, κηροζίνη, λιπαντικά κ.λπ.) αποτελούν την κύρια δραστηριότητά της, η εταιρεία εισάγει και πουλάει φυσικό αέριο και κάρβουνο ενώ προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια και υδρογόνο για τα οχήματα κυψελών καυσίμου που κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2014. Τα πρατήρια καυσίμων που φέρουν το εμπορικό σήμα της εταιρείας «ENEOS» βρίσκονται σε περίπου 11.000 τοποθεσίες στην Ιαπωνία, καθιστώντας το ως το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων ενέργειας στην Ιαπωνία. Η εταιρεία διαθέτει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην χώρα με περίπου 40% των εθνικών πωλήσεων καυσίμων. Η μάρκα JX Nippon Oil & Energy είναι μέρος της ENEOS Corporation που παίρνει το όνομα της από της λέξης «ενέργεια» και το ελληνικό «νέος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αυτό το φθινόπωρο, θα ακολουθήσει και η αλλαγή και για τις υπόλοιπες εκδόσεις, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση οδήγησης του ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO