ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Formula 1: Στις 23 Φεβρουαρίου θα δούμε τη νέα Red Bull

Οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία που θα παρουσιάσουν τα νέα τους μονοθέσια

Σε λίγες μέρες θα δούμε τη νέα RB16B, το μονοθέσιο της Red Bull για το 2021, σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Αγγλία. .

Η Red Bull θα μας αποκαλύψει το νέο αγωνιστικό στις 23 Φεβρουαρίου και με αυτό ελπίζει να διατηρήσει την πολύ καλή εικόνα που είχε πέρυσι, ακόμη και να τη βελτιώσει. Η RB16B βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην RB16 που έτρεχε το 2020. Οι αναβαθμίσεις που έγιναν ήταν λίγες αλλά στοχευμένες. Το μονοθέσιο στα χέρια των Μαξ Φερστάπεν και Άλεξ Άλμπον έδωσε συνολικά 319 βαθμούς στην ομάδα, με δύο νίκες για τον Φερστάπεν.

Ο Άλμπον φέτος δεν θα βρίσκεται στο αγωνιστικό δίδυμο της Red Bull καθώς τη θέση του θα την πάρει ο Σέρχιο Πέρεζ, ο οποίος ήρθε από τη Racing Point. Με τον νέο οδηγό λοιπόν και το αναβαθμισμένο μονοθέσιο, η Red Bull ευελπιστεί ότι θα πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον Μαξ Φερστάπεν που είναι και ο «βασικός» τους οδηγός, όπως έχουν ανακοινώσει και οι ίδιοι άλλωστε.

Η Red Bull είναι η προτελευταία ομάδα που μας είπε πότε θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο. Πλέον γνωρίζουμε τις ημερομηνίες για όλους, εκτός από τη Haas που ακόμη περιμένουμε. Τα αποκαλυπτήρια για τη McLaren έγιναν ήδη (15 Φεβρουαρίου) και για την Alpha Tauri το ίδιο (19 Φεβρουαρίου) ενώ τώρα περιμένουμε Alfa Romeo (22 Φεβρουαρίου) και Red Bull (23 Φεβρουαρίου). Οι υπόλοιποι θα αποκαλύψουν τα μονοθέσιά τους από τον Μάρτιο. Mercedes και Alpine στις 2 Μαρτίου, Aston Martin στις 3 Μαρτίου, Williams στις 5 Μαρτίου και Ferrari στις 10 Μαρτίου.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X