ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φερστάπεν και Πέρεζ έκαψαν λάστιχο! (vid)

Οδήγησαν τα ηλεκτρικά πρωτότυπα της Ford

Η Red Bull Racing έστρεψε όλα τα βλέμματα του κόσμου της Formula 1 πάνω της, καθώς παρουσίασε την αγωνιστική της ομάδα για το 2023 στη Νέα Υόρκη. Στο event αποκάλυψε την RB19, με την οποία ο Μαξ Φερστάπεν θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του, ενώ μαζί με τον Σέρχιο Πέρεζ θα υπερασπιστούν το πρωτάθλημα των κατασκευαστών για τηv RBR.

Όμως η παρουσίαση μας επεφύλασσε μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση. Επισημοποιήθηκε πως από το 2026 η Red Bull Racing θα συνεργαστεί με τη Ford στο κομμάτι των μονάδων ισχύος. Αυτό σημαίνει πως μία νέα αυτοκινητοβιομηχανία θα εισέλθει στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

Οι προωθητικές ενέργειες των RBR και Ford έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι οδηγοί της αυστριακής ομάδας, Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ, θέλησαν να γιορτάσουν το «deal» των δύο πλευρών και το έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της συνεργασίας των Red Bull και Ford, βρέθηκαν σε πίστα με δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα: το εντυπωσιακό SuperVan 4 και την πανίσχυρη Mustang Mach-E 1400. Αμφότεροι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ευκαιρία αυτή και πήραν μια γεύση από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Ford.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους Φερστάπεν και Πέρεζ να καίνε λάστιχο με τα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση