ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ferrari: Ενδιαφέρον για τον Χόρνερ

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες της γερμανικής Bild

Η γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε ότι η Ferrari έχει έρθει σε επαφή με τον επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ιταλική ομάδα θέλει να διερευνήσει την πιθανότητα να φέρει τον Βρετανό στο Μαρανέλο.

Πρόκειται για διαβουλεύσεις σχετικά με το εάν ο Χόρνερ θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Red Bull - την ομάδα που διευθύνει από την είσοδό της στη Formula 1 το 2005.

Υποτίθεται ότι το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν «δεν ικανοποιεί τους διευθυντές γύρω από τον Τζον Έλκαν» και υπάρχουν αμφιβολίες στην ανώτατη διοίκηση για το αν ο Φρεντ Βασέρ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της θέσης του.

Ταυτόχρονα, όμως, από το περιβάλλον του Χόρνερ αναφέρθηκε ανεπίσημα ότι δεν θέλει ούτε να ακούσει για την πιθανότητα να φύγει από την Red Bull. Αναφέρεται μάλιστα η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι πριν από μερικά χρόνια ο Βρετανός είχε ήδη αρνηθεί να μετακινηθεί στη Scuderia.

Μέχρι στιγμής, ο Έλκαν δεν έχει δώσει καμία ένδειξη ότι ο Βασέρ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του, αφού ο Γάλλος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση του Λιούις Χάμιλτον στο Μαρανέλο και οι Ιταλοί γνωρίζουν ότι η «επίθεση» για την κορυφή της βαθμολογίας θα γίνει του χρόνου, όταν θα αλλάξουν οι τεχνικοί κανονισμοί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πηγή: sportal.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

McLaren: Το κρυφό της όπλο

McLaren: Το κρυφό της όπλο

Tο βρετανικό μονοθέσιο να έχει ένα καλά κρυμμένο όπλο το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην κυριαρχία του
 |  AUTO