ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντυπωσιακή παρουσία της E-Cars Group στο Limassol Motion Event 2023

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η E-Cars Group, πλατινένιος χορηγός του Limassol Motion Event 2023 εντυπωσίασε το κοινό με μια φαντασμαγορική παρουσία στη Μαρίνα Λεμεσού. Το Limassol Motion Event 2023 πραγματοποιήθηκε διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου με μοντέλα 2024.

Η E-Cars Group, παρουσίασε μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων πολυτελών μοντέλων, κορυφαία στους τομείς της πολυτέλειας και των επιδόσεων.

Στο χώρο παρουσιάστηκε και η γκάμα των αυτοκινήτων της Bentley και της Maserati με τα ολοκαίνουρια Maserati GranTurismo και Bentley Bentayga Extended Wheelbase να έχουν τον πρώτο λόγο. Η Maserati GranTurismo είναι ένα τετραθέσιο σπορ μοντέλο που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις επιδόσεις, την άνεση και την πολυτέλεια. Αντίθετα, η Bentley Bentayga με μακρύτερο μεταξόνιο προσφέρει ακόμα περισσότερους χώρους για τους πίσω επιβάτες και κορυφαία επίπεδα πολυτέλειας.

Limassol Motion Event 2023

Το κοινό, εκτός από αυτοκίνητα πολυτελείας και supercars από το στόλο της E-Cars Group, είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί και για νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της μετακίνησης και ειδικό αφιέρωμα στην ηλεκτροκίνηση.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση