ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα Nissan Qashqai e-POWER στο νικητή του“The Chase”

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, αναδείχθηκε ο νικητής του τηλεπαιχνιδιού “The Chase”, που κέρδισε το νέο Nissan Qashqai e-POWER, μία προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. O μεγάλος τυχερός είναι ο κ. Ανδρέας Χρήστου, ο οποίος παρέλαβε το νέο Qashqai e-POWER από την κ. Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Strategy του Ομίλου Πηλακούτα.

Το νέο Nissan Qashqai με το σύστημα κίνησης e-POWER προσφέρει την αίσθηση ηλεκτρικού οχήματος χωρίς την ανάγκη φόρτισης και απεριόριστη αυτονομία. Το e-POWER αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν καθημερινά, θα ήθελαν να μεταβούν σε ένα πλήρες EV στο μέλλον, αλλά δεν μπορούν να επαναφορτίσουν εύκολα ή δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τη μετάβαση σε πλήρως ηλεκτρικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Το Qashqai e-POWER, αποτελεί ένα Crossover SUV με οικογενειακό χαρακτήρα, που εντυπωσιάζει σχεδιαστικά, καθώς προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία και παράλληλα: Βελτιωμένη, αποδοτική οδηγική εμπειρία. αθόρυβη λειτουργία κινητήρα κατά την οδήγηση, οικονομική κατανάλωση ανάλογη με τα κορυφαία υβριδικά οχήματα και χαμηλότερες εκπομπές CO2 και ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση

Nissan Qashqai e-POWER char pilakoutas chase stalw pilakouta

Κατά την παραλαβή του Nissan Qashqai e-POWER, ο μεγάλος τυχερός, δέχτηκε εκ μέρους του Ομίλου Πηλακούτα τις ευχές για ασφαλείς διαδρομές με την μοναδική εμπειρία «ηλεκτρισμένης» οδήγησης.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την καινοτόμα τεχνολογία e-POWER και όλα τα μοντέλα Nissan, στο www.nissan.com.cy  ή το https://www.facebook.com/Nissancyprus

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση