ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Downhill στο Τρόοδος με Toyota Rav4

Το άθλημα του Downhill αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στην Κύπρο

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Αξιοποιώντας τις ιδανικές καιρικές συνθήκες και με σύμμαχο την αγάπη τους για τη φύση, πολλοί είναι αυτοί που λαμβάνουν επ’ ώμου το ποδήλατό τους και ανηφορίζουν στους ορεινούς όγκους για να εκτελέσουν στη συνέχεια μια εντυπωσιακή κατάβαση.

Η Toyota Κύπρου, συνεχίζοντας να στηρίζει εμπράκτως τον αθλητισμό, έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στον Fedor Buturlin ώστε η ανάβασή του στο βουνό να συνοδεύεται από άνεση και ασφάλεια αρμονικά συνδυασμένα με την ορμή και την αίσθηση περιπέτειας του αθλήματος.

Ο Fedor Buturlin φόρτωσε το ποδήλατο του στο Toyota Rav4 που του παραχώρησε, για να τον στηρίξει στη διαδρομή, η Toyota Κύπρου και πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή κάθοδο που κόβει την ανάσα και ταυτόχρονα αποπνέει δέος απέναντι στη μαγεία της κυπριακής φύσης.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και εγκατεστημένος στην Κύπρο από το 2008, ο Fedor Buturlin εμπνέεται από τα ορεινά τοπία της Λεμεσού και του Τροόδους τα οποία εξερευνά με το ποδήλατό του από το 2014, ενώ το 2019 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον αγώνα Troodos Geopark Enduro race.

Έκτοτε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας άρχισε να δημιουργεί μια σειρά από εμπνευσμένα βίντεο με τον ίδιο να πραγματοποιεί αριστοτεχνικές ορεινές καταβάσεις σε μια προσπάθεια να αναδείξει την εσωτερική σύνδεση και αρμονία που υπάρχει ανάμεσα στον άνθρωπο, στην τεχνολογία και στο περιβάλλον.

Η Toyota Κύπρου στήριξε με το Toyota Rav4 την προσπάθεια του Fedor, προσηλωμένη στις βασικές αρχές και στη φιλοσοφία της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Start Your Impossible.

Μέσω της οποίας προτρέπει τον καθένα μας ατομικά, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο συνολικά να αγωνιστεί για να υπερβεί τα όποια εμπόδια, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ελευθερία της πραγματοποίησης στόχων και ονείρων που φαινομενικά μοιάζουν ακατόρθωτα, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν κατορθωτά με πείσμα, πάθος, επιμονή και ελευθερία κίνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

H Brembo παρουσιάζει το SENSIFY™ (vid)

H Brembo παρουσιάζει το SENSIFY™ (vid)

Ένα νέο πρωτοποριακό έξυπνο σύστημα πέδηση, βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με τα παγκοσμίου φήμης εξαρτήματα φρένων της ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO