ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δόθηκε το «οκ» για το βέλγικο Γκραν Πρι αλλά χωρίς κόσμο

Η Κυβέρνηση του Βελγίου επιτρέπει την «κεκλεισμένων» διεξαγωγή του circuit της Formula-1

Το Grand Prix της Formula-1 στην πίστα του Σπα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τέλος Αυγούστου, αλλά… κινδύνευε με ματαίωση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, μπορεί να διεξαχθεί χωρίς θεατές, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές Αρχές.

Η κυβέρνηση του Βελγίου έχει ανακοινώσει ότι καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση δεν μπορεί να λάβει χώρα πριν τις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, από τις 18 Μαΐου οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, με την παρουσία ενός προπονητή και με όχι περισσότερα από 20 άτομα παρόντα.

«Το βελγικό Grand Prix μπορεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και όλη η προηγούμενη αναγκαία προετοιμασία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια της Βαλλονίας. Στο μεταξύ, στην ιστοσελίδα της πίστας του Σπα αναφέρεται ότι οι υπεύθυνοι του circuit έχουν επιβάλει μέτρα υγείας και πρόληψης, στο πλαίσιο της συμμόρφωσής τους με τις οδηγίες προστασίας από τον Covid-19.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Ηλεκτρική η επόμενη Porsche Macan

Ηλεκτρική η επόμενη Porsche Macan

Η επόμενη Porsche Macan θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τους λάτρεις των εναλλακτικών τεχνολογιών. ...
 |  AUTO
X