ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβεία «Best of the Best» για δύο μοντέλα της Bentley

Τα μοντέλα της Bentley, Continental GT Speed ​​και Bentley Flying Spur Hybrid έχουν κερδίσει τα βραβεία «Best of the Best» από το περιοδικό πολυτελείας Robb Report

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Για 34 χρόνια, τα βραβεία Best of the Best του Robb Report βραβεύουν όσους έχουν ξεχωρίσει για την εξαιρετική δεξιοτεχνία, την εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και την αδιάκοπη αναζήτηση της τελειότητας στον τομέα τους. Έχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά υπόψη, τα βραβεία Best of the Best του Robb Report έχουν τιμήσει το Bentley Continental GT Speed ​​Grand Tourer και το Bentley Flying Spur Hybrid για τους καλύτερους εσωτερικούς χώρους.

Το Continental GT Speed ​​είναι η απόλυτη ερμηνεία με βάση τις επιδόσεις του οριστικού Grand Tourer της Bentley και του πιο δυναμικού μοντέλου στην 103χρονη ιστορία της Bentley. Με πρόσθετες επιδόσεις και ευελιξία που παρέχονται από το ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς, το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και την αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα 6,0 λίτρων W12 TSI που αποδίδει 650 ίππους, αυτή η Bentley εξακολουθεί να διατηρεί την πολυτέλεια, τη χρηστικότητα και την άνεση που απαιτούν οι πελάτες από την Bentley.

Το εσωτερικό του Flying Spur Hybrid επιδεικνύει την τεχνογνωσία της Bentley στη δημιουργία μιας μοντέρνας καμπίνας ασυναγώνιστης πολυτέλειας και καινοτομίας. Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη λίστα επιλογών, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 15 (πέντε στάνταρ και δέκα προαιρετικά) χρώματα δέρματος και οκτώ διαφορετικά φινιρίσματα για να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη καμπίνα. Οι ραφές και τα εμβλήματα μπορούν επίσης να καθοριστούν, καθώς και η επιλογή στα καλύμματα των καθισμάτων. Στοιχεία που θυμίζουν το αρχικό Flying Spur από τη δεκαετία του 1950.

Με βάση την κληρονομιά της εταιρείας, η δεξιοτεχνία της Bentley συνεχίζει επίσης να εξελίσσεται, παρέχοντας σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως 3D δερμάτινα πάνελ θυρών και υπερυψωμένο στρώμα στα καθίσματα. Πιστοποιημένο ως το πιο αποδοτικό μοντέλο στην ιστορία της Bentley, το Flying Spur Hybrid έχει συνδυασμένη αυτονομία 805 χιλιομέτρων με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 41 χιλιομέτρων.

«Η αναγνώριση τόσο της Bentley Continental GT Speed ​​όσο και του Flying Spur Hybrid με το Robb Report Best of the Best επιβεβαιώνει το εύρος των εξαιρετικών οχημάτων που διατίθενται από τη Bentley», δήλωσε ο Christophe Georges, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley Americas. «Το GT Speed ​​είναι το αποκορύφωμα της ισχύος και των επιδόσεων και το Flying Spur Hybrid καθιερώνει την πρόοδό μας προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της σειράς Bentley αργότερα αυτή τη δεκαετία».

«Το γεγονός ότι η Bentley Continental GT Speed ​​ονομάστηκε Robb Report Car of the Year για το 2022 και τώρα έχει προσθέσει τον τίτλο του Best Grand Tourer στη λίστα των επιτευγμάτων της, αποτελεί απόδειξη του συνδυασμού του μοντέλου εξαιρετικής ισχύος, χειρισμού και κομψότητας εσωτερικού». λέει ο Paul Croughton, αρχισυντάκτης του Robb Report.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Πετάει η Hyundai… στην κυριολεξία!

Πετάει η Hyundai… στην κυριολεξία!

Η κορεάτικη φίρμα έχει παρουσιάσει ένα πρωτότυπο ιπτάμενο όχημα που χρησιμοποιείται για μετακινήσεις σε μεγαλουπόλεις
autokinito.com.cy
 |  AUTO