ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχωρεί από το WRC η Citroen;

Θα υπάρξουν εξελίξεις

Η Citroen έχει γράψει τη δική της ιστορία στο WRC, με μια εξαιρετική πορεία που όλες οι ομάδες θα ζήλευαν. Η παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι είναι συνεχής, ωστόσο σύμφωνα με το ιταλικό Motorsport, το 2020 δεν θα συμμετέχει!

Aκόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση. Η ομάδα ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το δημοσίευμα, ενώ αν αποδειχθεί αληθινό, ο Σεμπαστιάν Οζιέ και ο Εσαπέκα Λάπι, θα μείνουν χωρίς ομάδα.

Ο Γάλλος ωστόσο, ίσως βρει θέση στην Toyota, αυτή που άφησε ο Οτ Τάνακ για να μετακομίσει στη Hyundai, τουλάχιστον για ένα έτος αφού ο ίδιος είχε δηλώσει ότι με το τέλος του 2020, τελειώνει και η καριέρα του στο WRC.

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά τα πράγματα θα εξελιχθούν, όπως υποστηρίζει το ιταλικό Motorsport, είναι όμως πολύ πιθανό, κρίνοντας από τις κινήσεις του ομίλου PSA. Ο τελευταίος, έχει στην ιδιοκτησία του τη Citroen και έχουν αποφασίσει να στραφούν προς την ηλεκτροκίνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απόφασή τους να συμμετέχουν στη Formula E με εκπρόσωπο τη DS.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Φέτελ: «Aπέτυχα»

Φέτελ: «Aπέτυχα»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε απογοητευμένος που δεν κατόρθωσε να πάρει έναν τίτλο με τα χρώματα της Φεράρ
 |  AUTO
X