ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ferrari: «Πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητό μας»

Ο Ματία Μπινότο είδε και στην πράξη ότι το μονοθέσιό τους υστερεί και αυτή τη στιγμή

Παρά τη δεύτερη θέση του Σαρλ Λεκλέρ στο Γκραν Πρι της Αυστρίας, η Ferrari φέτος έχει πολλά θέματα και φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει να τα λύσει όλα, για να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό και πιο συγκεκριμένα, τη Mercedes.

Η Scuderia στις κατατακτήριες δοκιμές δεν μπόρεσε καν να απειλήσει το δίδυμο Μπότας-Χάμιλτον, το οποίο αντικειμενικά, μόνο ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να το έχει «από κοντά». H Ferrari φυσικά δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και παραδέχεται στα ίσια, ότι το αυτοκίνητό τους χρειάζεται πολλές αλλαγές και εξέλιξη σε μερικούς τομείς.

«Απογοητευτήκαμε όταν είδαμε την ταχύτητά μας στην ευθεία»

Ο Ματία Μπινότο, είπε για το αυτοκίνητο με το οποίο τρέχει ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Σεμπάστιαν Φέτελ το 2020: «Νομίζω ότι αυτό που είδαμε στην Αυστρία είναι αντίστοιχο με αυτό που βλέπαμε στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητό μας. Υπάρχει κάτι λάθος σχεδιασμένο, ειδικά στο κομμάτι της αεροδυναμικής. Έχουμε ξεκινήσει ξανά την ανάπτυξή του, από την καραντίνα κιόλας.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε τη βελτιωμένη εκδοχή στην πίστα. Δεν θα είναι η τελική λύση μας αλλά είναι σημαντικό. Κοιτώντας τις κατατακτήριες είδα διαφορά ένα δευτερόλεπτο, αυτό είναι μεν τρία δέκατα από τις στροφές αλλά είναι και επτά δέκατα στις ευθείες. Εκεί θα είναι το δύσκολο. Απογοητευτήκαμε όταν είδαμε την ταχύτητά μας στην ευθεία. Ας αναλύσουμε λοιπόν τα δεδομένα μας και ας δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε στο μέλλον».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X