Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες έρχεται σε μια κομβική στιγμή για την ΑΕΛ, η οποία προέρχεται από ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων, με πέντε ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια.
Στη Λεμεσιανή ομάδα υπάρχει έντονη ανάγκη για επαναφορά της ηρεμίας και ανασύνταξη, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ό,τι απέμεινε στη σεζόν, με βασικό στόχο πλέον τη διάκριση στο κύπελλο.
Η επιστροφή στη δράση φέρνει ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου, σε μια αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και κυνηγούν την κορυφή του ομίλου των πλέι άουτ.
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 8 Απριλίου, η ΑΕΛ θα δώσει τον πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα κυπέλλου με την Πάφος FC, που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο.
Το μεγάλο ερώτημα αφορά την προσέγγιση του Ούγκο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει το παιχνίδι πρωταθλήματος ως προετοιμασία ή αν θα επιλέξει να προστατεύσει βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει κυπέλλου.
Το βέβαιο είναι πως στο κρίσιμο ματς με την Πάφο, η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί με την πιο δυνατή και φρέσκια ενδεκάδα, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση, δείχνοντας αποφασιστικότητα, ποιότητα και χαρακτήρα.




























