ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για Νατέλ»

Τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ

Ψηλά στην ατζέντα της ΑΕΛ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η πιθανή μετακίνηση του Λέο Νατέλ σε ομάδα του εξωτερικού. Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο εκπρόσωπος επικοινωνίας (δες ΕΔΩ) της ομάδας είχαν υποβληθεί τρεις προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή και όλες απορρίφθηκαν καθώς δεν κρίθηκαν συμφέρουσες.

Μια από τις προτάσεις που αξιολόγησε η ομάδα της Λεμεσού, ήταν από τον σύλλογο του Καζακστάν, Ορνταμπάσι.

Νεότερες πληροφορίες, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα της «asnews.kz», αναφέρουν πως η πιθανότητα μεταγραφής του Βραζιλιάνου είναι πλέον αρκετά μικρή, αφού οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μάλιστα το δημοσίευμα σημειώνει πως η Ορνταμπάσι έχει πλέον στρέψει την προσοχή της σε άλλη λύση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Νιγηριανός επιθετικός Φράνσις Εζέ είναι κοντά στο να μετακομίσει στο Ordabasy της Shymkent, αναφέρει ASnews.kz.

Ο 28χρονος, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ, αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, σημειώνοντας 11 γκολ και κάνοντας επτά ασίστ για την Ankara Keçiörengücu αυτή τη σεζόν.

Προσθέτουμε ότι νωρίτερα ο Ordabasy είχε διάλογο με τον Βραζιλιάνο Λέο Νατέλ από τον κυπριακό σύλλογο ΑΕΛ. Ωστόσο, η πιθανότητα μετάβασής του παραμένει μικρή, δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Απλά...

ΑΕΛ: Απλά...

Άλλο η κριτική, άλλο η καταδίκη
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ