ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυξάνεται ο βαθμός ετοιμότητας του Κάσες»

Στους «95,0» και το αθλητικό ραδιόφωνο της Κύπρου μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό με Εθνικό: «Το φιλικό έγινε για να κάνει κάποιες δοκιμές ο προπονητής και να πάρουν λεπτά κάποιοι παίκτες. Δεν ήταν μόνο ο Κάσες, ο Μουρίγιο, ο Εγγλέζου, ο Ακοράν. Παίκτες που ενσωματώθηκαν αργότερα στην ομάδα όπως ο Αναστασίου ή ο Πάνκοφ. Δε στέκομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Σημασία είχε να πάρουν λεπτά αυτοί που τα είχαν ανάγκη. Ο Κάσες έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο δείγμα πως αυξάνεται και ο βαθμός ετοιμότητάς του».

Για το βάθος στο ρόστερ και πιθανές προσθήκες: «Καμιά ομάδα, ακόμα και στο κορυφαίο επίπεδο, δεν έχει ισάξιες ενδεκάδες. Όταν λείπουν κάποιοι παίκτες δύσκολα αντικαθίστανται. Πλέον ο προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Για τα μεταγραφικά, εμείς δηλώνουμε πως είμαστε ικανοποιημένοι από το ρόστερ και αυτοί είναι που θα παλέψουν και την Πέμπτη. Αν προκύψει κάτι ακόμα, καλοδεχούμενο».

Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: «Θα το εφαρμόσουμε πρώτη φορά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Μετά τις 31/8 θα μπορεί ο κόσμος να πάρει και το διαρκείας του χωρίς να χρειαστεί να έρχεται στα γραφεία».

Για το ταξίδι στη Λευκορωσία: «Είναι κάτι που ακόμα και εντός της ημέρας μπορεί να ξεκαθαρίσει. Δεν έχουμε ακόμα κάτι δεδομένο αλλά θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας και για τα πακέτα για το ταξίδι».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ